‘De Mol’: kandidaten krijgen één belangrijke regel tijdens volgende aflevering

De finale van De Mol nadert met rasse schreden en dus neemt de spanning bij de kandidaten om af te vallen steeds meer toe. De enige manier om dat te vermijden, is voldoende informatie verzamelen over de mol. En laat dat nu juist zijn wat de kandidaten deze aflevering niet mogen doen.

De Mol verlaat Beieren en trekt naar de Duitse hoofdstad Berlijn, meer specifiek naar Oost-Duitsland. Op weg naar daar krijgen de kandidaten een geschiedenisles van Gilles De Coster. Eens aangekomen blijkt die les niet voor niets geweest te zijn.

Molboekjes

Net als in het vroegere Oost-Duitsland krijgen de kandidaten van Gilles namelijk ook één strenge, belangrijke regel opgelegd. Tijdens heel de aflevering mag er namelijk niemand iets noteren in zijn of haar molboekje. Als ze daarin slagen, krijgt de groep 4.000 euro.

Meer specifiek moeten alle kandidaten zelfs hun molboekje afgeven aan Gilles De Coster. Zoals Jasmien speculeert, lijkt de kans inderdaad groot dat de kandidaten ergens tijdens de aflevering de kans zullen hebben om de molboekjes van hun medekandidaten in te kijken. Zal iedereen daaraan kunnen weerstaan, of zal iemand de groep 4.000 euro kosten?

Bekijk hier een preview van de aflevering van De Mol

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips en stem volgende week mee!

Meer
Lees meer...