‘De Mol’: Kandidaten én de mol antwoorden op de vraag: “Ben jij de mol?”

Het is bijna zover! Vanaf volgende week kan het speuren naar de mol opnieuw beginnen. Al hebben we nu eigenlijk al een eerste tip in handen. In een nieuw fragment stelt Gilles De Coster aan de nieuwe kandidaten (én dus ook aan de mol) de vraag “Ben jij de mol?”. Iedereen antwoordt natuurlijk “nee”, maar een van hen liegt.

De zoektocht kan beginnen. In de eerste aflevering van Café De Mol heeft Gilles De Coster de nieuwe kandidaten van De Mol voorgesteld. Het gaat opnieuw om een gevarieerde groep mensen, waarvan deze keer niet één, maar twee een dubbelrol spelen. Wat dat precies inhoudt, weten we voorlopig nog niet. Maar we krijgen in een eerste fragment de kandidaten wel al in actie te zien.

“Ben jij de mol?”

Elk jaar krijgen de finalisten tijdens het laatste avondmaal met presentator Gilles De Coster dezelfde vraag voorgeschoteld: “Ben jij de mol?”. Daarbij kunnen de kandidaten hun mol nog een laatste keer goed in de gaten houden. Maar deze keer komt deze vraag wat vroeger. Nu krijgen we al de tien reacties te zien van de kandidaten. Negen van hen spreken de waarheid. Maar één van hen liegt recht in ons gezicht. Kan jij al achterhalen wie?

In het fragment zien we hoe Gilles De Coster eerst praat met de mol en die spreekt eerst – met een vervormde stem uiteraard – de waarheid. Maar daarna krijgen we de mol al liegend te zien. Bernard, Charlotte, Coco, Gillian, Karolien, Lynn, Michael, Philippe, Senne of Stéphanie, een van hen is de mol. En we hebben nu al een geweldige tip in handen.

Bekijk hier het fragment van De Mol:

De Mol is vanaf 24 maart 2024 elke zondag te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...