‘De Mol’ gaat dit jaar verder in ‘De Mol-zone’

Vanaf zondag 21 maart kunnen we met z’n allen opnieuw op zoek naar de mol. Dit jaar worden we in die zoektocht geholpen door Telenet in de De Mol-zone in de TV-theek. Daar zal extra content te vinden zijn, zoals een blik achter de schermen van het programma en tips van bekende mollenjagers.

Bij de zoektocht naar de mol is natuurlijk alle hulp welkom. Die hulp komt dit jaar deels van Telenet. In de TV-theek zal Telenet namelijk een speciale De Mol-zone openen, waarop heel wat extra materiaal over De Mol te vinden zal zijn.

De Mol-zone

In de De Mol-zone zal heel wat extra materiaal over De Mol te vinden zijn. Daarbij gaat het om een blik achter de schermen van het programma, maar ook interviews met de afvallers. Daarnaast zullen er ook twee panels te vinden zijn die hun kennersoog zullen werpen over de afleveringen.

Elke week zal na de aflevering een interview met de afvaller verschijnen. Die interviews worden afgenomen door oud-mol Gilles Van Bouwel. Hij presenteerde de afgelopen jaren Café De Mol, maar ruilt dat programma nu in voor exclusieve interviews met de afvaller. Zij hebben natuurlijk extra informatie aangezien zijn alvast weten wie de mol niet is.

Panels

De Mol overlegcomité
Play4

In de De Mol-zone zal je ook wekelijks de inzichten van twee panels krijgen. Het eerste panel is het zogenaamde De Mol-overlegcomité. Dat overlegcomité bestaat uit bekende Vlamingen die fan zijn van De Mol. Miss België Celine Van Ouytsel, actrice Leen Dendievel, sopraan Astrid Stockman, presentator Pedro Elias, komiek Bart Cannaerts en tv-persoonlijkheid Joris Hessels komen elke week samen via videocall om te bespreken wat hen tijdens de aflevering is opgevallen. Wie zijn hun hoofdverdachten en wat vinden zij verdacht?

Het tweede panel is te vinden op de speelplaats. Het gaat hierbij om de Leerlingenraad. Met een coronaproof praatpaal zal Telenet de meningen van kinderen verzamelen. De praatpaal al door heel Vlaanderen trekken en zal zo de beste (complot-)theorieën sprokkelen.

De Mol is vanaf zondag 21 maart elke week te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...