‘De Mol’ start al volgende week met speciale aflevering

Op zondag 21 maart gaat het nieuwe seizoen van De Mol van start. Maar al een week eerder, op zondag 14 maart, kan je naar de eerste aflevering kijken. In die aflevering, die gepresenteerd wordt door oud-mol Gilles Van Bouwel, zullen ook de kandidaten voor het nieuwe seizoen voorgesteld worden.

Sinds deze week is heel Vlaanderen opnieuw in de ban van De Mol. Zo kregen we al de eerste hints over het nieuwe seizoen en weten we nu ook al wanneer het seizoen afgetrapt wordt. Maar eigenlijk kunnen we al een week eerder kijken naar de eerste aflevering van De Mol.

Kandidaten

Een seizoen van De Mol heeft natuurlijk kandidaten nodig. Die zullen dit jaar voorgesteld worden in een speciale aflevering op zondag 14 maart. Die aflevering zal aan elkaar gepraat worden door oud-mol Gilles Van Bouwel. In die aflevering komt ook presentator Gilles De Coster langs om de nieuwe lichting kandidaten voor te stellen.

Die kandidaten zullen al meteen doorgelicht worden door de drie finalisten van het vorige seizoen: verliezer Bart, winnaar Jolien en mol Alina. Kunnen zij al meteen achterhalen wie de mol is? En wie vindt Vlaanderen na een eerste kennismaking de meest verdachte kandidaat?

#demolzone

Nieuw dit jaar is de #demolzone van Telenet. In die zone van de Telenet TV-theek kan je extra exclusieve content vinden. Naast een blik achter de schermen zullen daar ook interviews verschijnen met bekende mollenjagers die zullen helpen om je op het juiste (of het foute) spoor te zetten.

De voorbereidende aflevering van De Mol is op zondag 14 maart te zien op Play4 en GoPlay.be. Vanaf zondag 21 maart begint het echte werk.

Meer
Lees meer...