Left Right
scrollTop top

‘De Mol’ lost startdatum en eerste spannende teaser


De Mol Teaser Niemand is zeker
© SBS

Het nieuwe seizoen van De Mol gaat later deze maand van start. De startdatum werd bekendgemaakt in een korte teaser waarin we ook al te weten komen wat de twist is waar presentator Gilles De Coster aan de telefoon over sprak.

Gisteren, op woensdag 3 maart, kon je Gilles De Coster al opbellen voor een eerste tip over het nieuwe seizoen van De Mol. Daarbij liet de presentator weten dat we de sociale media van De Mol in de gaten moesten houden. En inderdaad, vandaag krijgen we de eerste teaser én de startdatum van het nieuwe seizoen van De Mol.

“Niemand is zeker”

De Mol teaser
SBS

Om klokslag 16 uur kwam de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van De Mol online. Daarin vertelt presentator Gilles De Coster dat er dit jaar enorm veel interesse was voor een deelname aan het programma. “Meer dan 30.000 mensen schreven zich in, maar haalden de selectie niet”, vertelt de presentator. Vervolgens krijgen we een rood scherm te zien achter Gilles De Coster.

“Een kleine groep kreeg wel groen licht”, zo gaat De Coster verder. Daarna wordt het scherm achter hem groen. Maar we maakten enkele dagen geleden natuurlijk al kennis met een derde scherm en ook dat krijgen we te zien in de teaser. “Tien kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven. Maar of het deze tien zijn, dat is nog de vraag.” En dan krijgen we het felbesproken oranje scherm te zien. “Dit jaar is niemand zeker van zijn plek.” Er zullen dus extra kandidaten te zien zijn die kans maken om een plekje bij de lucky 10 te veroveren.

21 maart

Op het einde van de teaser krijgen we ook de startdatum te zien. Dat is zondag 21 maart. Binnen twee weken kan de zoektocht naar de mol dus opnieuw van start gaan.

De Mol speelt zich dit jaar niet af op een exotische locatie zoals dat eerder al Argentinië of Vietnam was, maar wel wat dichter bij huis. Door de coronapandemie zakte De Mol dit jaar af naar Duitsland.

Bekijk hier de volledige teaser:

De Mol is vanaf zondag 21 maart elke week te zien op Play4 en GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428