Left Right
scrollTop top

‘De Mol’: Dit is de tip die je al kon vrijspelen


De Mol Gilles De Coster
© Play4

Gisteren, op dinsdag 2 maart, kon je via de website van Play4 de eerste hint over het nieuwe seizoen van De Mol vrijspelen. Wie de juiste code achterhaalde, kon zijn of haar nummer achterlaten om als eerste een hint te krijgen over het nieuwe seizoen. En die is er nu.

De Mol is terug! Ook al is er nog geen startdatum bekend, toch is het speuren al volop begonnen. Daarbij kon je vandaag al een eerste tip over het nieuwe seizoen krijgen.

Code

Gisteren begon het eerste mysterieuze spel van De Mol. Daarbij moesten kijkers de code kraken en daarvoor kregen ze bitter weinig informatie. Toch wisten sommigen al snel de juiste code te vinden. Het ging om de code ‘f3a935’. Dat is de kleurcode van oranje, de kleur die we al vaak zagen terugkeren in de promo voor het nieuwe seizoen van De Mol.

Met behulp van die geheime code kon je gisteren je nummer registreren. Wie dat gedaan had, kreeg vandaag om klokslag 16 uur een berichtje van Gilles De Coster.

“Totaal anders”

In het berichtje stond het volgende te lezen: “Beste mollenjager, bel mij via dit nummer en kom als eerste meer te weten over het nieuwe seizoen van De Mol.” Wie naar dat nummer belde kreeg een boodschap te horen van presentator Gilles De Coster.

“Dag mollenjager, fijn dat je belt. Dat betekent dat je even enthousiast bent als ik voor de start van het nieuwe seizoen van De Mol binnenkort. En die start, daar is iets mee. Laat ons zeggen dat het totaal iets anders is geworden dan de kandidaten hadden verwacht. Meer ga ik er voorlopig nog niet over zeggen, maar ik beloof: het wordt de moeite.”

Verder laat Gilles ook nog weten dat er morgen, op donderdag 4 maart, om 16 uur meer nieuws komt over De Mol. Daarvoor moeten we de socialemediakanalen van De Mol en Play4 in de gaten houden.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428