‘De Mol’: wie geheime code kraakt, kan nu al iets te weten komen over het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen van De Mol komt steeds dichterbij. Gisteren kregen we de eerste teaser voorgeschoteld en nu is er een mysterieuze website geopend. Wie daarop de code kan raden, krijgt toegang tot informatie over het nieuwe seizoen.

Heel Vlaanderen is in de ban van het oranje scherm van De Mol. Dat kregen we gisteren voor de eerste keer te zien in een korte en geheimzinnige teaser van De Mol. En vandaag is het er opnieuw. Deze keer met een opdracht voor de kijker.

Code

Op de website, die je kan vinden door op de Instagram Story van De Mol omhoog te swipen, wordt gevraagd naar een code. Met die code kan je nu al informatie krijgen over het nieuwe seizoen van De Mol. Je hebt tot dinsdag 2 maart om 23.59 uur de tijd om de code te kraken.

Sommigen wisten de code al snel te vinden en konden vervolgens hun naam en telefoonnummer achterlaten om dan later de tip te ontvangen. Wij gaan de code niet zomaar vrijgeven, maar willen wel een kleine tip geven. De code heeft te maken met de kleur van het nieuwe scherm. Veel succes!

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep!

Meer
Lees meer...