‘De Mol’: Zo probeerde Philip een complot te smeden met Lennart

Dat niemand in De Mol Lennart verdacht voor de finale is ondertussen bekend, maar blijkbaar werd de Kempenaar door zijn medekandidaten zo hard vertrouwd dat zij met hem een complot probeerden te smeden. Dat heeft Lennart gezegd in de online show Vrienden worden met Supercontent.

De Mol kende dit jaar vlak voor de finale een nog nooit eerder geziene situatie. Bij de laatste eliminatie kreeg Philip namelijk een rood scherm te zien tot grote schok van de drie overgebleven kandidaten. Zij hadden namelijk allemaal (of toch de twee echt kandidaten) hem als hoofdverdachte.

Sindsdien werd gespeculeerd over op wie Philip zijn vragenlijst dan wel had ingevuld. Lennart heeft nu bevestigd dat dat op Sven was. In Vrienden worden met Supercontent op GoPlay had de mol het namelijk over een vreemd moment in een eerdere aflevering.

Met Lennart naar finale

Rond de opdracht met de Japanse jodelaar Takeo Ischi nam Philip Lennart namelijk heel geheimzinnig apart aan het toilet. Die kreeg daar de raad om bij de volgende eliminatie te spreiden op Philip en Sven. Hij was er namelijk zo van overtuigd dat die laatste de mol was en wou op die manier met Lennart naar de finale gaan.

Uiteindelijk zou Philip, ondanks zijn foute mol, nog twee eliminaties overleven, maar tot zijn eigen grote verbazing vlak voor de finale afvallen.

Bekijk het fragment met Lennart bij Supercontent hier

Zondag 16 mei om 19.55 uur op Play4 zie je in De Mol hoe Lennart te werk ging.

Meer
Lees meer...