‘De Mol’: Eliminatie zorgt voor gigantische shock bij overblijvende kandidaten

We zitten dit jaar met een straffe mol, zoveel is duidelijk. Niet alleen staat de groepspot historisch laag, de mol wist ook het hele seizoen buiten de radar van de kandidaten te blijven. Zo zat iedereen voor de finale op Philip die het spel deze week moest verlaten en dat kwam duidelijk als een verrassing voor Annelotte, Lennart en Sven.

De halve finale van De Mol eindigde voor de kandidaten met een shock vanjewelste. Philip moest het spel verlaten waardoor de hoofdverdachte van de overblijvende kandidaten net voor de finale naar huis is. Zij hebben nu dus nog maar één aflevering de tijd om een nieuw mol te vinden.

Philip

Iedereen vulde de test in de laatste aflevering in op Philip, dus was de verbazing natuurlijk enorm groot toen die een rood scherm kreeg. Philip is dus niet de mol en de twee overgebleven kandidaten hebben nu dus nog maar één aflevering de tijd om de mol in hun midden te vinden.

De drie overblijvers blijven vol verbijstering achter (waarvan het bij één van hen gespeeld is). Zij zetten al wekenlang in op Philip als mol en dachten dat ze op het juiste spoor zaten omdat ze nog niet naar huis moesten gaan. Maar blijkbaar zat iedereen dit jaar fout en kon de mol makkelijk zijn of haar gang gaan.

Herbeleef hier nog eens de eliminatie:

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips.

Meer
Lees meer...