‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten na aflevering 6

Zondag is het al tijd voor de zevende aflevering van dit seizoen van De Mol, die we eigenlijk de halve finale van het programma mogen noemen. Na de aflevering van zondag weten we wie de drie finalisten zijn. In onze De Mol-groep op Facebook vragen we elke week wie onze leden verdenken en deze week is daar duidelijk één overtuigende hoofdverdachte.

Aan het begin van De Mol was de groep nog met tien, maar daar blijven nu nog maar vier mensen van over. Annelotte, Lennart, Philip of Sven, één van hen is de mol. Elke week vragen wij in onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips wie de verdachte is van de leden en deze week gaven 3.326 mensen hun mol door.

verdachten newsmonkey
newsmonkey

Hoofdverdachte: Lennart

De Mol 6 Lennart
Play4

De 25-jarige Lennart staat al enkele weken hoog op veel mensen hun verdachtenlijst. Daarbij loopt hij fel uit op de andere kandidaten. Waar Annelotte aanvankelijk dicht bij de eerste plaats kwam, staat ze nu met procent op de tweede plaats. In totaal stemden 1.427 mensen op Lennart en 887 mensen op Annelotte.

In de zesde aflevering liep Lennert fel in de kijker door 10.000 euro uit de groepspot te bieden om de beelden van Philip te mogen zien. Dat pakte uiteindelijk uit in z’n voordeel want hij verdiende een vrijstelling. Hoewel dit een wel heel opvallende mollenactie zou zijn, blijven veel mensen er toch van overtuigd dat de Kempenaar de mol is.

Minst verdachte: Philip

De Mol 6 Philip
Play4

Aan de andere kant vinden we Philip. Hij is opnieuw de minst verdachte kandidaat. De marketingprofessor keek dan wel in de dossiers en speelde zo (net als Jasmien) 4.000 euro uit de pot, maar toch geven de leden van onze groep hem het voordeel van de twijfel. Opvallend: na de tweede aflevering van De Mol stond Philip nog overtuigend bovenaan in onze poll van verdachten, maar sindsdien zakt hij iedere week verder weg.

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips en stem volgende week mee!

Meer
Lees meer...