‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten na aflevering 2

De derde aflevering van De Mol komt eraan en dus is het tijd om eens te kijken wie de hoofdverdachte is van de kijkers. Daaruit blijkt alvast dat Philip bovenaan heel wat mensen hun verdachtenlijstje staat. Onderaan vinden we dan weer Samina en Noah.

Het kan snel gaan in De Mol. Na de eerste aflevering werd Philip door veel kijkers als de vriendelijke, grappige deelnemers gezien, terwijl Sven bij velen de hoofdverdachte was. Een tweede aflevering met drie opdrachten en een veelbesproken eliminatie later, liggen de kaarten er volledig anders voor. Dat blijkt alvast uit onze bevraging bij 3.156 mensen via onze De Mol-groep op Facebook.

newsmonkey

Philip hoofdverdachte

Hoewel er nog acht kandidaten in het spel zijn bij De Mol verdenkt meer dan één derde van de kijkers Philip. De 52-jarige docent maakte zich verdacht door tijdens de bunkerproef al over 5.000 euro nog voor Gilles De Coster dat bedrag had vermeld.

Ook het feit dat Philip voortdurend de verboden valse noot aansloeg terwijl hij achteraf zijn pianostuk toch perfect bleek te kunnen, wordt door velen gezien als een molstreek. Tot slot was ook zijn goede wijnkennis die hij niet doordreef bij Kevin en Jasmien verdacht. Op die manier kreeg het trio namelijk drie glazen minder om naar beneden te brengen.

Samina en Noah minst verdacht

Noah en Samina – Bron: Play4

Helemaal onderaan de verdachtenlijst van kijkend Vlaanderen (en Nederland) vinden we Samina en Noah. Amper twee procent van de deelnemers aan onze poll duidde hen aan als De Mol.

De twee druivenstampers uit de wijnopdracht wisten met hun enthousiasme blijkbaar iedereen te overtuigen van hun oprechtheid. Datzelfde enthousiasme brachten ze trouwens ook tijdens de Carpool Karaoke, want daar staken Samina en Noah er duidelijk bovenuit als het ging over het uitbeelden van de te zoeken woorden. Toch kan je je wel vragen stellen bij bepaalde verwarrende gebaren die ze daarvoor gebruikten.

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...