Ongeziene beelden ‘De Mol’: Nieuwkomer Noah over confrontatie met medekandidaten

De Mol is op zondag 21 maart afgetrapt met een spectaculaire eerste aflevering. Daarin maakten we al meteen na de eerste opdracht kennis met een nieuwe deelnemer. De 18-jarige Noah kon als eerste in de auto gaan zitten en bemachtigde zo een plaatsje in De Mol. Maar daardoor was hij wel de “indringer in de groep” en dat was zeker tijdens de eerste dagen niet makkelijk.

De eerste opdracht in De Mol zorgde al meteen voor een gigantische shock. De tien kandidaten die gekozen waren voor het nieuwe seizoen konden uiteindelijk niet alle tien vertrekken. Noah, die eigenlijk net voor de finale selectie afgevallen was, wist een plekje bij de top 10 te bemachtigen. Daardoor moest Jens het spel verlaten nog voor het echt begonnen was.

“Buitenstaander”

De 18-jarige student Noah kwam zo als nieuwkomer terecht in de groep. Hoewel die groep elkaar ook nog maar net kende, was het toch niet makkelijk voor Noah om z’n plekje te vinden. In beelden die niet in de aflevering te zien waren, vertelt Noah dat het voor hem moeilijk was om z’n helm af te nemen en de andere kandidaten in de ogen te kijken.

Op dat moment was Noah natuurlijk nog steeds “de vijand”, iemand tegen wie ze het in de eerste opdracht moesten opnemen om een felbegeerde plaats in de auto te bemachtigen. “Ze zeggen natuurlijk wel: ‘We nemen je op in de groep’. Maar aan de kleine dingen voel je wel dat je nog steeds een buitenstaander bent.” In de video geeft Noah ook zijn eerste indruk van de groep: “Hoe sommigen het spel spelen, vind ik al heel intrigerend. Hoe open sommige mensen zijn.” Zelf is Noah van plan om zichzelf te zijn en familiair met de andere kandidaten om te gaan. Maar ondertussen zal hij wel proberen om altijd zijn ogen open te houden zodat hij elke verdachte handeling kan zien. En niet vergeten, ook Noah kan de mol zijn.

Bekijk hier het nieuwe fragment van De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en vanaf 21.30 uur op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...