‘De Mol’: Eerste aflevering haalt meteen meer dan een miljoen kijkers

Het nieuwe seizoen van De Mol is gisteren van start gegaan en heel wat mensen zaten daar duidelijk op te wachten. Zo werd de eerste aflevering meteen een succes. Meer dan een miljoen mensen keken op televisie naar de spannende start van het seizoen.

De zoektocht naar De Mol is gisteren begonnen met een spectaculaire eerste aflevering. En meer dan een miljoen mensen volgden die live mee.

1.002.000 kijkers

De eerste aflevering van De Mol kon zo al meteen meer dan een miljoen kijkers strikken. Nochtans is zondagavond een drukbezette televisieavond met programma’s als Twee tot de Zesde Macht op één en Blind Getrouwd op VTM. Twee tot de Zesde Macht kon gisteren het meeste kijkers strikken. De quiz, die gepresenteerd wordt door Jeroen Meus, werd live bekeken door maar liefst 1.067.000 Vlamingen.

De Mol moest niet veel inboeten, want ook het programma van Play4 haalde meer dan een miljoen kijkers. Om precies te zijn waren het er 1.002.000. Zo haalt De Mol de tweede plaats van de avond. Daarbij kan De Mol waarschijnlijk nog heel wat kijkers bijtellen die het programma nadien via GoPlay.be bekeken of opgenomen hebben en later deze week bekijken.

Twee mollen

De Mol pakte dit jaar uit met een unicum. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het programma stonden er tijdens de eerste opdracht twee mollen op het speelveld. Zij moesten het ook tegen elkaar opnemen voor de positie van de mol in de rest van het spel.

Niemand, behalve Jens en Noah, weet of er daadwerkelijk een wissel van mol is gebeurd op het einde van de eerste opdracht. Daar zullen we waarschijnlijk later in het seizoen achterkomen, of – in het geval dat de wissel echt gebeurde – pas in de allerlaatste aflevering.

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en vanaf 21.30 uur op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...