‘De Mol’: Zo reageert eerste afvaller op vertrek

Na een superspannende eerste aflevering moesten we afscheid nemen van één persoon. Nooit moest een kandidaat zo snel De Mol verlaten. Al na de eerste aflevering moesten de kandidaten de test invullen en daarbij was Jens degene die de test het slechtste invulde, of hij was de mol en is nu vervangen.

Als eerste naar huis gaan in De Mol is altijd ongelukkig, maar als eerste naar huis gaan terwijl je ons land nog niet eens hebt verlaten. Da’s natuurlijk extra pijnlijk. Voor De Mol-zone van Telenet spreekt afvaller Jens met Gilles Van Bouwel over zijn exit.

“Eerste week was afzien”

In zijn gesprek met Gilles vertelt Jens dat hij het vooral in het begin moeilijk had met zijn exit. “De eerste week was het toch wel afzien. Het voelde alsof je grote liefde het heeft uitgemaakt.” Op dat moment besef je natuurlijk dat de hele groep in Duitsland is en dat jij er niet bij bent.

Hoewel Jens de eerste afvaller is, hadden zijn dorpsgenoten al theorieën dat hij gewonnen was. “Ik heb een nieuwe camionette gekocht. En daardoor gaat het al de ronde dat ik De Mol gewonnen heb en met het geld dat ik gewonnen heb een camionette heb gekocht.” Maar niets is dus minder waar.

De mol naar huis?

De kans bestaat natuurlijk dat Jens eigenlijk de mol was. In dat is zijn exit natuurlijk driedubbel pijnlijk. Dan is hij als eerste, na amper één opdracht naar huis gegaan. Terwijl hij zich voorbereid had om de volledige reis mee te maken. Als dat het geval is, is Noah nu de mol en heeft de 18-jarige deelnemers dus niet alleen zijn plaats maar ook de rol van mol overgenomen. Meer over die plottwist lees je hier.

Bekijk hier het volledige interview met afvaller Jens:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en vanaf 21.30 uur op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...