‘De Mol’: Wat de twist op het einde van de eerste aflevering wil zeggen

De eerste aflevering van De Mol had al meteen een wervelende plottwist. Nadat één extra kandidaat, die de selectie eigenlijk niet had gehaald, de groep mocht vervoegen, kwamen we op het einde van de aflevering te weten dat er een tijdje twee mollen in het spel waren. Dit betekent de plottwist.

Door de bloedstollende eerste opdracht van De Mol leek het er even op dat we allemaal al één verdachte van ons lijstje konden schrappen. Er was al een mol gekozen, dus was het onmogelijk dat Noah als nieuwkomer in de groep de mol kon zijn. Maar op het einde van de aflevering kwamen we te weten dat dat helemaal niet zo zeker was.

Twee mollen

Voor de eerste keer in de geschiedenis van De Mol stonden er tijdens de eerste opdracht twee mollen tegenover elkaar. Eentje was de mol van de oorspronkelijke groep van tien. De tweede was bij de aanvallers. Zij wilden allebei natuurlijk dolgraag mee op avontuur om de groep te saboteren. In het geval dat Noah gekozen was als mol onder de aanvallers, is hij nu dus de mol. En kwam Jens bij zijn eliminatie te weten dat hij dus niet de mol zal zijn dit jaar.

Er zaten in de eerste opdracht dus twee mollen in het spel, maar geen van beide had er baat bij om te saboteren. Zij vochten op dat moment net zoals alle andere kandidaten voor een plekje bij de tien die naar Duitsland konden vertrekken.

Bekijk hier nog eens de plottwist van De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en vanaf 21.30 uur op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...