‘De Mol’: Sven helpt Lennart uit de nood voor de finale

Zondag is het tijd voor de finale van De Mol. Daarin komen we eindelijk te weten wie de mol is. Het gaat nu nog tussen Sven, Annelotte en Lennart. En die finale gebeurt natuurlijk in stijl. Daarom moest Lennart op het laatste moment nog een kostuum gaan zoeken en daar hielp Sven hem een handje bij.

In de finale van De Mol zien de finalisten er altijd op hun paasbest uit. Maar daar was Lennart niet helemaal op voorzien. Daarom gingen de overgebleven twee heren samen shoppen voor een perfect kostuum voor de finale.

Kostuumshoppen

In een nieuwe teaser voor de finale zien we hoe de twee mannen samen gaan kostuumshoppen. Daarbij haalt Sven z’n innerlijke Jani naar boven om Lennart het beste kostuum te geven voor de finale. Lennart wil daarbij graag een link naar zijn favoriete voetbalploeg Club Brugge verwerken in zijn outfit en daar heeft Sven de ideale combinatie voor in gedachten.

De keuze valt uiteindelijk op een donkerblauw kostuum met een zwart strikje. Nu is het nog afwachten of Lennart in die outfit uitgeroepen zal worden tot winnaar, verliezer of de mol.

Bekijk hier het volledige fragment:

Nog niet zeker van je mol? Dan kan je hier je wat inspiratie opdoen

De finale van De Mol is zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en om 21.30 uur op GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...