‘De Mol’: bekijk hier de eerste beelden van de finale

Lennart, Sven of Annelotte … één van hen is de mol en één van hen wordt de winnaar van De Mol 2021 en komende zondag komen we eindelijk te weten wie wie is. Om ons nog extra warm te maken voor die finale deelde Play4 al een eerste trailer van de aflevering van komende zondag.

In het negende seizoen van De Mol in Vlaanderen krijgen we unieke finale. Voor de laatste eliminatie wist niemand namelijk wie de mol was. Beide overgebleven kandidaten verdachten Philip en de shock was dan ook groot toen die afgelopen zondag moest vertrekken.

Isidoor

De laatste dagen moet er dus in een recordtempo gezocht worden naar een nieuwe verdachte om kans te maken op de prijzenpot. Daarnaast moeten er ook nog enkele opdrachten gespeeld worden in de hoop wat meer geld te verdienen. En dan is er nog de vraag waarvoor de rode knop dient die Isidoor moet indrukken.

In de eerste beelden van de finale van De Mol die door Play4 gedeeld zijn zien alvast dat het een razend spannende aflevering wordt.

De finale van De Mol is zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en om 21.30 uur op GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!

Lees ook:

Meer
Lees meer...