‘De Mol’: Teaser toont prachtige setting voor de finale

Het is zover. Vanavond komen we te weten wie de elfde mol is. De drie finalisten, Commy, Lancelot en Toos, zijn ongeveer even verdacht door televisiekijkend Vlaanderen, dus mogen we ons verwachten aan een razend spannende finale. Die zal plaatsvinden in een adembenemend mooie locatie: de woestijn bij Tucson, tussen de cactussen.

Vanavond staat de grote finale van het elfde seizoen van De Mol op de planning. Daarin zullen we te weten komen wie er de winnaar, verliezend finalist en mol is. Die onthulling zal gebeuren in de woestijn bij Tucson.

Woestijn bij Tucson

In de teaser voor de finale krijgen we te zien hoe de drie finalisten in hun beste outfit arriveren in de woestijn. Tussen de de cactussen zullen we daar te weten komen wie er de mol is.

Voor één keer begint presentator Gilles De Coster zijn uitleg niet met de woorden “Beste vrienden”, maar wel met “Commy, Toos, Lancelot, this is it, de eindbestemming van jullie reis”. “Vanop de prairies in het noorden van Arizona tot deze woestijn bij Tucson, helemaal in het zuiden. De hele tijd zijn jullie onderweg geweest naar deze plek, naar dit moment. Twee van jullie als kandidaat, jagers in de zenuwslopende zoektocht, de andere als opgejaagde, die alle touwtjes in handen had: de mol.”

Wie de mol is, zullen we dus vanavond te weten komen in de grote finale van De Mol, die ook live te vijgen zal zijn in de cinemazalen van Kinepolis Antwerpen.

Bekijk hier de teaser voor de finale van De Mol:

Nog niet zeker van je mol? Laat je hier overtuigen!

De finale van De Mol is vanavond om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...