‘De Mol’: Dit was de tweede mol met bijzondere link met Lennart

De Mol startte dit jaar met een primeur. Want voor de eerste keer ooit stonden er tijdens een opdracht twee mollen tegenover elkaar. Gisteren kregen we in de laatste aflevering te zien wie de andere mol was, en wie dus bijna de plek van Lennart had ingenomen.

De laatste aflevering van De Mol was dit jaar extra speciaal. Net zoals elk jaar komen we in die aflevering te weten waar de mol gesaboteerd heeft en met welke verborgen tips je de mol kon ontmaskeren. Maar dit jaar gaf de laatste aflevering ook een antwoord op de vraag: Wie was de tweede mol?

Martijn

Die tweede mol luisterde naar de naam Martijn en is leraar van beroep. En het was eindelijk iemand met wie presentator Gilles De Coster kon praten zonder te bukken. Lennart leerde Martijn kennen een dag nadat hij hoorde dat hij gekozen werd als mol. Maar ook Martijn wist op dat moment één dag lang dat ook hij kans maakte om mee te gaan op reis als mol.

Tijdens hun eerste confrontatie probeerden ze elkaar dan ook wat uit te dagen. Maar dat bleek vooral in het nadeel van Martijn te zijn, die genadeloos werd neergeknald door Lennart tijdens de eerste opdracht. Daardoor werd het Noah die als eerste in de auto geraakte en zo mee kon op reis ten koste van Jens.

Bekijk hier de confrontatie tussen de twee mollen Lennart en Martijn:

Zelfde geboortedatum

Maar ook voor Martijn en Lennart was er nog een verrassing. Zij kwamen tijdens de reünie namelijk een wel heel bijzonder feit te weten. Ze zijn allebei geboren op 31 maart 1995, op exact dezelfde dag dus.

Wanneer ze dat ontdekken, merken we ook dat ze hetzelfde gevoel voor humor hebben. “Hoe heet uw mama”, vraagt Martijn. Waarop Lennart gevat antwoordt: “Hoe heet uw melkboer?” We hadden met Martijn dus ook een leuke mol gehad, al vragen wij ons af of hij het zou gedurfd hebben om 10.000 euro uit de pot te halen.

Bekijk hier het fragment:

Meer
Lees meer...