‘De Mol’: Is dit de ultieme verborgen aanwijzing van het seizoen?

Elk jaar wordt er druk gezocht naar de identiteit van De Mol. Daarbij kan je kijken naar wie het meeste geld oplevert of wie een opdracht saboteert. Maar elk jaar zijn er ook verborgen aanwijzingen te vinden in de reeks. Die kunnen je sneller op de identiteit van de mol wijzen. En nu zijn enkele fans ervan overtuigd dat ze die ultieme tip gevonden hebben.

De makers van De Mol verstoppen elk jaar enkele verborgen aanwijzingen in het programma. Denk zo maar aan de hoge toon die te horen was wanneer mol Lennart in beeld kwam, waardoor honden naar hem blaften. Of mol Pieter die in morsecode “Ik ben de mol” knipperde. En ook dit jaar lijkt er weer zo’n toffe verborgen tip te zitten in het programma.

Fluittaal

In de vorige aflevering leerden Uma en Yens de fluittaal Sibo Gomero. Die taal gebruiken de geitenboeren op het eiland La Gomera om met elkaar te communiceren. De taal maakt gebruik van fluittonen die gebaseerd zijn op de lettergrepen van woorden.

Wanneer Uma en Yens naar Kiko wandelen, de man die hen de taal zal leren, zijn er al enkele van die fluittonen te horen in de achtergrond. Oplettende fans haalden hieruit, op basis van de lettergrepen: “Uma is de mol”. Aangezien Uma de enige finalist is waarvan de naam uit twee lettergrepen bestaat, kan er volgens hen geen twijfel over bestaan dat dit een tip is die naar Uma wijst.

Je kan het fragment zelf herbeluisteren in de aflevering op de website van GoPlay. Het bewuste fragment bevindt zich op 03:13. Horen jullie het ook?

Ben je nu helemaal zeker van Uma als mol? Lees dan hier onze andere argumenten over waarom zij de mol is:

Toch niet overtuigd? Lees dan hier onze argumenten over de andere kandidaten:

De finale van De Mol is zondag om 19.50 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De MolWord dan lid van de grootste De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...