‘De Mol’: Zondag komen we te weten hoe de mol te werk ging

Gisterenavond was de finale van De Mol te zien op Play4, daarin kregen we dus al de grote ontmaskering van mol Comfort te zien. Maar we hebben nog één aflevering tegoed dit seizoen. In de negende en écht allerlaatste aflevering zullen we de reünie van de kandidaten kunnen zien én zullen we ook te zien krijgen waar en hoe Comfort tijdens het seizoen molde.

Het elfde seizoen van De Mol zit er bijna op. Want hoewel we ondertussen weten wie de mol en de winnaar van het seizoen zijn, krijgen we zondag wel nog één laatste aflevering te zien. En dat is zoals gewoonlijk de heerlijke reünieaflevering, waarin we ook de acties van de mol te zien zullen krijgen.

Sabotages

In de teaser voor de aflevering van zondag krijgen we al enkele acties van mol Comfort te zien. Zo is te zien hoe Comfort degene was die de tip voor de test opende in Biosphere 1 en hoe ze het eitje van Lancelot stukmaakte. We weten dankzij die tip dat Commy ook het eitje van Conny saboteerde, maar hoe dat precies in z’n werk ging krijgen we pas zondag te zien.

Verder krijgen we ook al enkele acties te zien die eigenlijk al duidelijk in beeld kwamen, zoals wanneer Commy naar de geschilde aardappelen wees of het paard van Lucky Luke Jolly Jumping noemde. Ook zien we hoe Commy vanuit het busje sprak in het oor van de taxichauffeur en hoe ze daar zelf sprak tegen de jarige Gilles De Coster.

Alle acties én de reactie van de andere kandidaten krijgen we dus nu zondag, op 14 mei 2023, te zien in de negende en laatste aflevering van De Mol.

Bekijk hier alvast een teaser van de allerlaatste aflevering van De Mol:

De laatste aflevering van De Mol is op zondag 14 mei om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...