Left Right
scrollTop top

‘De Slimste Mens’ krijgt startdatum en stelt nieuwe jury voor


DSMTW
© VIER

Er zijn ook dit coronajaar nog zekerheden in het leven. Zo krijgen we dit jaar een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. We kenden al enkele kandidaten voor deze editie en nu is daar ook de startdatum en de jury.

De Slimste Mens ter Wereld keert volgende maand terug. Dan zullen we dus opnieuw van maandag tot donderdag kunnen kijken naar de zoektocht naar De Slimste Mens.

Maandag 12 oktober

Naar jaarlijkse gewoonte begint de zoektocht naar De Slimste Mens ter Wereld ook dit jaar weer in oktober, zodat we net voor de jaarwisseling weten wie er met de felbegeerde titel gaat lopen.

We kennen al enkele kandidaten voor deze editie. Dat zijn nieuw baasje van Samson Marie Verhulst, viroloog Marc Van Ranst, wielermanager Patrick Lefevere, actrices Kim Van Oncen en Ella Leyers, componist Miguel Wiels en Miss België Céline Van Ouytsel.

Jury

Samen met de lanceerdatum werden in een filmpje ook de nieuwe leden van de jury voorgesteld. Daarin zitten verschillende vertrouwde gezichten, maar ook enkele nieuwkomers. Erik Van Looy zal dit jaar opnieuw bijgestaan worden door Jeroom, Philippe Geubels, Marc-Marie Huijbregts, Herman Brusselmans, Sven de Leijer, Barbara Sarafian, Jeroen Van Koningsbrugge, James Cooke, Bart Cannaerts, Jan Jaap van der Wal, Margriet Hermans, Rik Verheye, Stefaan Degand, Wim Helsen, Adriaan Van den Hoof, Jelle De Beule, Jani Kazaltzis, Gert Verhulst, Kamal Kharmach en Lukas Lelie.

Karen Damen, Geert Hoste, Maaike Cafmeyer, Wim Opbrouck, Frances Lefebure en Jonas Geirnaert zullen dit jaar niet in de jury verschijnen. Zij worden wel vervangen door een stevige portie girl power van nieuwkomers Soe Nsuki, Kat Kerkhofs en Rani Deconinck. In het filmpje zien we “het ontstaan van De Slimste Mens ter Wereld” in ware Hollywoodstijl. Het volledige filmpje is hier te zien.

De Slimste Mens ter Wereld is vanaf 12 oktober 2020 van maandag tot donderdag te zien op VIER.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170