‘De Slimste Mens ter Wereld’ maakt vier nieuwe kandidaten bekend

Dit najaar keert De Slimste Mens ter Wereld terug naar VIER en voor dat nieuwe seizoen zijn nu in totaal al zeven namen bekend. Drie namen kenden we al: Marie Verhulst, Marc Van Ranst en Ella Leyers. Zij krijgen nu concurrentie van mensen uit heel verschillende hoeken.

Zelfs in een jaar dat er door een wereldwijde pandemie helemaal anders uitziet dan gewoonlijk, zijn er nog zekerheden: zoals onze jaarlijkse afspraak met de televisiequiz De Slimste Mens ter Wereld. De quiz met presentator Erik Van Looy is dit jaar al toe aan de 18de editie en daarvoor nemen opnieuw heel wat Bekende Vlamingen het tegen elkaar op voor de felbegeerde titel van “De Slimste Mens ter Wereld”.

Vier nieuwe deelnemers

De vier nieuwe deelnemers zijn Patrick Lefevere, de manager van wielerploeg Deceunink-Quickstep. Daarnaast zal ook actrice Kim Van Oncen te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Zij is vooral bekend van haar rol in de reeks Dertigers.

Ook Miguel Wiels, die verantwoordelijk is voor heel wat Studio 100-muziek zal een worp doen naar de overwinning in de populaire televisiequiz. Maar de opvallendste naam is waarschijnlijk die van Céline Van Ouytsel. De huidige Miss België zal dus proberen bewijzen dat ze naast beauty ook brains bezit.

Wie van deze kanjers wordt De Slimste Mens ter Wereld? ?

Geplaatst door De Slimste Mens ter Wereld op Woensdag 12 augustus 2020

Andere deelnemers

Voor het nieuwe seizoen werden al enkele deelnemers bekend gemaakt. Het gaat daarbij om Marie Verhulst, die sinds kort het nieuwe baasje is van Samson, viroloog Marc Van Ranst en Ella Leyers die zal proberen om in de voetsporen van haar vader en zus te treden.

Alle zeven bekende kandidaten zullen proberen om de opvolger te worden van Lieven Scheire die vorig jaar de finale won van Thomas Huyghe en Astrid Stockman.

Meer
Lees meer...