Ella Leyers neemt deel aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Ella Leyers De Slimste Mens ter Wereld
VIER

De Slimste Mens ter Wereld heeft een nieuwe kandidaat toegevoegd aan het seizoen dat op het einde van dit jaar uitgezonden zal worden. Ella Leyers zal, na haar zus Olga en papa Jan, ook proberen om De Slimste Mens ter Wereld te worden.

Dit najaar komt De Slimste Mens ter Wereld terug. Voor dat seizoen waren al twee deelnemers bekend, maar nu is er ook een derde. En dat is niet van de minste, want Ella Leyers, de oudere zus van Olga, zal nu ook haar kans wagen. Zal ze beter doen dan haar zus?

Derde Leyers

Olga Leyers De Slimste Mens ter Wereld
VIER

Ella wordt zo al de derde van het geslacht Leyers die zal proberen om De Slimste Mens ter Wereld te worden. Papa Jan Leyers nam deel in 2005, zus Olga was te zien in het seizoen van 2016. Zowel Jan als Olga mochten terugkeren in de finaleweken.

Jan Leyers mocht op de eerste dag van de finaleweek terugkeren, maar sneuvelde al meteen in diezelfde aflevering. Olga bracht het er een stuk beter vanaf. Zij mocht, omdat ze maar liefst 10 aflevering had volgehouden, terugkeren in de allerlaatste aflevering. Daarin werd ze derde. Als Ella het dus beter wil doen dan haar familie, zal ze moeten gaan voor de eerste of tweede plaats.

Marc en Marie

Marie Verhulst, Marc Van Ranst, De Slimste Mens ter Wereld
VIER

De andere twee deelnemers die al bekend zijn voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens zijn er twee die je maar moeilijk kan wegdenken uit de actualiteit. Enerzijds is er Marc Van Ranst, de viroloog die tijdens de coronacrisis overal is.

Anderzijds is er ook Marie Verhulst, die het nieuwe baasje is van Samson. Zij is net zoals Ella al de derde van haar gezin die haar kans waagt. Maries broer Viktor was te zien in het seizoen van 2018 en hield drie afleveringen stand. Maar het is vooral papa Gert Verhulst die imponeerde in De Slimste Mens ter Wereld. Hij werd in 2014 derde in de finale en heeft tot op heden het record van meeste overleefde afleveringen op z’n naam staan. Die titel deelt hij met Julie Colpaert. Ze overleefden allebei 11 afleveringen, maar Gert kon mogelijk nog verder gaan, maar omdat de finaleweken van start gingen, moest hij naar huis om in de laatste aflevering terug te keren.

Gesponsorde artikelen