‘De Slimste Mens ter Wereld’ voegt nieuwe naam toe aan deelnemerslijst komende seizoen

We kennen alweer een nieuwe naam voor het aankomende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Play4 maakte namelijk zojuist bekend dat ook interieurarchitect Bart Appeltans zijn kans zal wagen in het 22ste seizoen.

De voorbije weken vernamen we druppelsgewijs al zeven namen van de deelnemerslijst van het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. De eerste was comedian Xander De Rycke, waarna we op slag drie nieuwe namen kregen met sportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck en topmodel Hannelore Knuts. Nog eens enkele weken later werden daar ook acteur Geert Van Rampelberg en doelman Simon Mignolet aan toegevoegd. Vorige week volgde dan met K3’tje Hanne Verbruggen een zevende naam.

Bart Appeltans

Aan die lijst mogen we nu ook de naam van Bart Appeltans toevoegen. Hem leerden we in 2019 kennen als binnenhuisarchitect in het programma Blind Gekocht op Play4. Na vijf seizoenen maakte hij dan een veelbesproken overstap naar VTM. Op deze zender was hij al te zien als panellid in Make Up Your Mind, verrader in De Verraders en jurylid in Huis Gemaakt. Daarnaast maakt hij ook zijn opwachting in het VTM GO-programma Huis Gesmaakt en komt hij binnenkort met een nieuw programma.

Bart Appeltans omschrijft zichzelf als “helemaal niet competitief ingesteld”. Naar eigen zeggen is hij een vaknerd en moeten we dan ook niet te veel verwachten van hem. Hij ziet zijn deelname aan De Slimste Mens ter Wereld als iets wat hij puur voor het plezier doet.

De Slimste Mens ter Wereld verschijnt dit najaar op Play4.

Meer
Lees meer...