‘De Slimste Mens ter Wereld’: Robin Pront vertelt over gênante eerste ontmoeting met Annelien Coorevits

Na de korte passage van Spinvis in De Slimste Mens ter Wereld, krijgen Robin Pront en Manu Van Acker vanavond het gezelschap van Annelien Coorevits. Voor Robin Pront is Annelien Coorevits alvast geen volslagen onbekende, want de twee hadden al eens een ontmoeting tijdens een feestje. Al verliep dat niet volledig van een leien dakje.

Vanavond worden Robin Pront en Manu Van Acker in De Slimste Mens ter Wereld uitgedaagd door voormalig Miss België Annelien Coorevits. Maar het is niet de eerste keer dat zij Robin Pront ontmoet. Hun eerste kennismaking was namelijk eentje om niet snel te vergeten.

Gênante ontmoeting

In de teaser vertelt Annelien dat ze Robin ooit ontmoet heeft op een feestje. “Een heel gênant moment”, voegt Robin daar al snel aan toe. Waarna Erik Van Looy natuurlijk het hele verhaal wil kennen. “Op dat feestje zag ik Annelien staan en ik was daar sowieso al met Charlotte (Timmers, zijn verloofde, red.), dus je moet je er niet te veel bij voorstellen. Maar ik dacht: ‘Wauw, da’s een Miss België, een enorm mooie vrouw’. Dus ik dacht dat het een goed idee was om naar haar toe te gaan en te vragen of ik in theorie kans zou maken bij haar.”

En zo geschiedde. “Toen ik dat zei, besefte ik dat het beter een gedachte had gebleven.” Maar Annelien antwoordde op een beleefde manier met: “Je bent een hele mooie man”, waarna ze zich wel snel uit de voeten maakte. Vanavond zal ze wel de hele avond moeten blijven zitten in de oranje zetel als ze kans wil maken op de titel van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...