‘De Slimste Mens ter Wereld’: Wie is Annelien Coorevits en waar kan je haar van kennen?

Na de korte passage van Spinvis in De Slimste Mens ter Wereld, krijgen Robin Pront en Manu Van Acker vanavond het gezelschap van Annelien Coorevits. Zij werd in 2006 gekroond tot Miss België 2007 en is sindsdien geregeld te zien op de televisie. Dit is waar je haar van kan kennen.

Vanavond worden Robin Pront en Manu Van Acker in De Slimste Mens ter Wereld uitgedaagd door Annelien Coorevits. De kans dat je haar niet kent, is klein, maar we geven toch graag een bio over de voormalige Miss België.

Annelien Coorevits

We leerden Annelien Coorevits kennen in 2006 als kandidate bij Miss België 2007. Ze ging uiteindelijk met de titel en het kroontje aan de haal en mocht zich één jaar lang België’s mooiste noemen. Die titel leverde haar ook een plekje op in Miss Universe, waarvoor ze naar Mexico reisde en Donald Trump ontmoette.

Na haar jaar als Miss België was Annelien Coorevits te zien in verschillende programma’s zoals De tabel van Mendelejev, Twee tot de zesde macht en Over de Oceaan. Maar de meesten zullen haar kennen als presentatrice van Temptation Island. Ze presenteerde dit programma na de reboot van 2016 tot 2020 samen met de Nederlander Rick Brandsteder. In 2009 waagde Annelien Coorevits ook haar kans in de politiek. Ze stond toen in West-Vlaanderen op de opvolgerslijst voor Open Vld.

Annelien Coorevits werd al in februari aangekondigd als kandidate voor De Slimste Mens ter Wereld. Op dat moment was ze de tweede deelnemer die bekendgemaakt werd, na Jade Mintjens die recent te zien was in het programma. Ook zij had dus veel tijd om zich voor te bereiden, maar of dat ook z’n vruchten zal afwerpen, komen we vanaf vanavond te weten.

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...