‘De Slimste Mens ter Wereld’: Annelien Coorevits vertelt over dramatische ontmoeting met Donald Trump

Na de korte passage van Spinvis in De Slimste Mens ter Wereld, krijgen Robin Pront en Manu Van Acker vanavond het gezelschap van Annelien Coorevits. Zij mocht als Miss België ooit onze landskleuren verdedigen bij Miss Universe en daar ontmoette ze Donald Trump. “Een drama”, zo omschrijft ze het zelf.

Vanavond worden Robin Pront en Manu Van Acker in De Slimste Mens ter Wereld uitgedaagd door Annelien Coorevits. Zij vertelt in de teaser voor vanavond over haar ontmoeting met Donald Trump, tien jaar voor hij president van de Verenigde Staten werd.

Donald Trump

Toen Annelien Coorevits Donald Trump ontmoette stapte ze net van het vliegtuig. “Vraag nu aan 100 Vlamingen wat je draagt als 20-jarige wanneer je reist van Zaventem naar JFK, van JFK met acht uur vertraging naar Mexico. Ja, dan draag je toch gewoon een hoodie en een trainingsbroek en sneakers.”

Maar wat Annelien dus niet wist, was dat ze meteen wanneer ze van het vliegtuig stapte in Mexico, ze verwelkomd zou worden door Donald Trump, die op dat moment de baas was van Miss Universe. “Ik weet het nog heel goed. Ik land eindelijk in Mexico en die deur ging open en ik zie daar twee beelden van vrouwen, maar op hakken van 20 centimeter, kortgerokt en hun haar gedaan als in een film. En Trump stond ons op te wachten. Hij gaat dan heel de rij af van de missen, waarbij hij aan iedereen een hand geeft en hij kijkt naar mij, van boven naar beneden, en hij slaat mij gewoon over. Dat was dus mijn eerste contact met Donald Trump en ik vond hem toen al niets.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...