De verlovingsring van Meghan Markle is hét toppunt van romantiek

De verlovingsring van Meghan Markle is hét toppunt van romantiek

Je verlovingsring, ’t blijft toch één van de belangrijkste stukken die je ooit zal dragen, en uiteraard is die van Meghan Markle een pareltje. Niet alleen omdat het een mooie ring is, maar vanwege de emotionele waarde die zowel zij als haar verloofde, prins Harry, er aan hechten. Want zowel de diamanten als de designer betekenen véél voor het royale paar. 

Laat ons eerlijk zijn: een verlovingsring kiezen is supermoeilijk. Je doet dat niet zelf, je partner moet het dus helemaal juist zien te doen en zegt dat niet alles over hoe goed je elkaar kent? Gelukkig is prins Harry, de man die ein-de-lijk verloofd is geraakt met actrice Meghan Markle, niet de eerste de beste, en dat zie je aan de verlovingsring.

Diamanten van Diana

Om te beginnen is de ring gewoon prachtig. Dat zal Harry ook vinden, want hij heeft ‘m laten ontwerpen door … zichzelf. In de ring zitten drie diamanten, twee daarvan zijn ringen afkomstig uit de verlovingsring van Diana, de mama van Harry. De derde komt uit Botswana, waar Harry en Meghan dit jaar op vakantie waren. Smelt maar, wij laten je even doen.

Meghan en Harry hielden hun eerste officiële fotoshoot in de Kensington Gardens, in een gedeelte dat de Sunken Garden heet. Het was een persoonlijke favoriet van prinses Diana en is dus ook best belangrijk voor Harry.

Hier is ie dan … de meest geanticipeerde verlovingsring van 2017!

Maar wie is Meghan Markle eigenlijk? Lees het hier!

Gesponsorde artikelen