‘De Verraders’ begint meteen met een eerste pact, maar hoe lang houdt dat stand?

Het tweede seizoen van De Verraders gaat vanavond van start. Daar zullen 17 kandidaten het opnemen tegen 3 verraders. Om hun kansen te vergroten probeert acht deelnemers alvast een pact te vormen om samen de eerste nacht te overleven.

Het programma De Verraders kwam vorig jaar overgewaaid uit Nederland. Daarin zagen we hoe verschillende bekende gezichten een week samen doorbrachten in een geheimzinnig kasteel. Daar moesten ze te weten zien te komen welke drie medereizigers de verraders waren. Die verraders mochten elke nacht een kandidaat huiswaarts sturen, waardoor het een race tegen de klok werd.

In het eerste seizoen zagen we hoe advocaat Walter Damen, influencer Jamie-Lee Six en tv-kok Loïc Van Impe door presentator Staf Coppens als verraders werden gekozen. In het komende seizoen worden opnieuw drie kandidaten aangeduid als verraders. Om te weten wie dat worden, moeten we wachten tot de eerste aflevering van vanavond.

Andy Peelman

VTM deelde wel al een korte preview van die eerste aflevering. Daarin zien we hoe de kandidaten in verschillende groepen in verschillende vliegtuigen zijn verdeeld. Voor Sarah Puttemans is dat het ideale moment om het idee van een pact op tafel te gooien. Terwijl Walter De Donder daar eerst nog wat ontwijkend op reageert, is Andy Peelman wel meteen gewonnen voor het idee.

“Dat pact vergroot mijn slaagkans. Enerzijds om langer in het spel te blijven, anderzijds heb ik mensen rond mij die mij vertrouwen. Dat kan vroeg of laat in mijn voordeel zijn”, horen we hem zeggen. Toch kunnen we ook merken dat er al wat wantrouwen is bij de leden van het pact. Vooral Liliane Saint-Pierre lijkt er geen fan van.

Bekijk hier de preview van De Verraders:

De Verraders is vanaf zondag 17 september om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...