‘Déjà Vu – Alles is Voorbestemd’ krijgt spectaculaire eerste trailer

Volgende week gaat op Streamz de veelbelovende nieuwe Belgische fictieserie Déjà Vu – Alles is Voorbestemd van start. Die reeks heeft nu een eerste volledige trailer gekregen.

Déjà Vu – Alles is Voorbestemd vertelt het verhaal van Halim, gespeeld door Yassine Ouaich die je kan kennen van Grond. Hij wil er alles aan doen om zijn grote liefde Eva terug te winnen. Die rol wordt gespeeld door Lauren Versnick, bekend van Studio Tarara.

Halim en Eva

In Déjà Vu – Alles is Voorbestemd zien we hoe Halim compleet in de put zit sinds Eva hem heeft verlaten. Maar dan ontdekt hij een bedrijf dat hem kan laten terugkeren in de tijd en zo de mogelijkheid heeft om zijn fouten ongedaan te maken. Op die manier hoopt hij niet alleen zijn relatie te redden, maar ook zijn advocatenkantoor en zijn disfunctionele familie.

Die beslissingen blijken echter niet zonder gevolgen te zijn, want de kleinste keuzes hebben de grootste consequenties. De gebeurtenissen kan Halim wel stoppen, maar alle tragische zaken laten wel blijvende sporen na.

Cast en crew

Naast de hoofdrollen voor Yassine Ouaich en Lauren Versnick, zie we in Déjà Vu – Alles is Voorbestemd ook nog onder andere Vincent Van Sande (Glad IJs) en Nabil Mallat (Cool Abdoul) en Ruth Becquart (The Chapel) aan het werk. De reeks werd geschreven door Nore Maatala (Besmet) in een regie van Geoffrey Enthoven (Hasta La Vista).

Bekijk hier de trailer van Déjà Vu – Alles is Voorbestemd:

De eerste twee afleveringen van Déjà Vu – Alles is Voorbestemd verschijnen op vrijdag 7 april 2023 op Streamz, daarna volgen elke vrijdag twee nieuwe afleveringen.

Meer
Lees meer...