Left Right
scrollTop top

Demi Lovato zingt op de Super Bowl … tien jaar nadat ze erover droomde op Twitter


Demi Lovato zingt volkslied op Super Bowl

In Miami vond vannacht de Super Bowl plaats, het belangrijkste American football evenement van het jaar. Naast de wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de San Fransicso 49’ers was er ook plaats voor muziek. Die muziek kwam van onder andere Demi Lovato, die tien jaar geleden al had voorspeld daar ooit te staan.

De Super Bowl is met zijn jaarlijkse kijkcijfers van ongeveer 100 miljoen mensen een van de grootste evenementen ter wereld. Naast de belangrijke American Football finale is er ook altijd veel interesse voor het muzikale deel van de avond. Zo wordt de pauze ieder jaar gevuld door twee grote artiesten, en is er ook een celeb die voor de wedstrijd het volkslied zingt.

“One day”

Dit jaar opende Demi Lovato het grote evenement met een, volgens Vanity Fair, perfecte uitvoering van het Amerikaanse volkslied The Star-Spangled Banner. Het optreden was daarmee het tweede sinds haar verslaving en bijna-overdosis van ongeveer anderhalf jaar geleden. Hiervoor trad ze op tijdens de meest recente Grammy’s, vorige week. 

Opvallend was dat Demi exact tien jaar geleden een tweet plaatste waarin ze beweerde dat ze ooit op de Super Bowl zou staan: “One day, I’m gonna sing the national anthem at a super bowl. Onnnee dayyy ….” Nu, tien jaar later, heeft ze die droom kunnen waarmaken en plaatste ze de tweet om die reden opnieuw.


Naast J-Lo en Shakira

Lovato opende met het volkslied de deur naar een hoogstaande muzikale avond. Een speelhelft later waren namelijk haar collega’s Jennifer Lopez en Shakira aan de beurt. Zij maakten er op hun beurt een politiek geladen optreden van, waarin ze vooral focusten op hun hispanic roots.

Zo droeg Lopez een soort cape waarop de Amerikaanse vlag gemixt was met die van Puerto Rico, het land waar haar roots liggen.  


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737