Left Right
scrollTop top

Derde en laatste seizoen ‘After Life’ staat nu op Netflix


After Life 3
© Netflix

Goed en slecht nieuws voor de fans van After Life vandaag. Het goede nieuws is dat het derde seizoen van de reeks door en met Ricky Gervais vanaf nu op Netflix te vinden is. Het slechte nieuws is dat de reeks daarmee ook voorgoed gedaan is.

Na bijna twee jaar wachten, is het eindelijk zover. Het derde en laatste seizoen van After Life staat vanaf nu op Netflix. De zwarte komedie van en met Ricky Gervais werd al snel een razend populaire titel op de streamingdienst en is nu dus al aan z’n finale toe.

After Life seizoen 3

Op het einde van het tweede seizoen van After Life was te zien hoe Tony (Ricky Gervais) zijn vader verloor. Daardoor komt hij opnieuw in de put terecht. Tony had het lang moeilijk met de dood van zijn echtgenote Lisa (Kerry Godliman) overleed, maar doorheen de twee eerste seizoenen wist hij hier overheen te raken. Maar zal de nieuwe klap hem opnieuw in z’n oude patronen doen hervallen? Of kan Tony het verlies nu beter verwerken. Een andere belangrijke vraag is natuurlijk of de prille relatie van Tony en Emma (Ashley Jensen) stand kan houden in deze moeilijke tijden.

Het eerste seizoen van After Life verscheen in 2019. Een jaar later, in 2020, verscheen het tweede seizoen. Maar het derde seizoen liet wat langer op zich wachten. Nu, bijna twee jaar na het verschijnen van het tweede seizoen, staan de laatste zes afleveringen online.

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van After Life:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…