Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: Taalproblemen bij Thomas, een boodschap voor Sanne en hulp voor Niels

De zoektocht naar de liefde gaat zondag verder in Boer zkt Vrouw. Zo hebben zowel Thomas (30), Sanne (33) als Niels (32) op dit moment meerdere dates op bezoek op hun boerderij, maar bij de ene loopt dat al wat vlotter dan bij de andere.

Met maar liefst zeven boeren is het een heel druk seizoen in Boer zkt Vrouw. Vijf van hen zagen we ondertussen al aan het werk en zij zitten momenteel in verschillende fases in hun zoektocht naar de liefde.

Met de West-Vlaamse melkvee- en aardappelboer Thomas maakten we vorige week pas kennis. Hij besloot toen om maar liefst vier vrouwen uit de nodigen op de Boerderijweek: Silke, Chloë, Fien en Amber. Zij krijgen nu de kans om Thomas beter te leren kennen en kennis te maken met de boerenstiel. Vooral voor Chloë, die vlak over de Nederlandse grens loopt, verloopt dat wat moeilijk. Het dialect van Thomas zorgt namelijk voor wat communicatieproblemen.

Sanne en Niels

Bij Sanne verloopt de communicatie dan weer zeer goed. Zij laat hoogst uitzonderlijk het werk even voor wat het is en gaat op groepsdate met Jimmy, Robin en Boris. Daar slaat de concurrentiestrijd tussen de mannen toe. Jimmy probeert het hart van Sanne te veroveren met een stiekeme boodschap.

Ook Niels weet duidelijk nog niet wie te kiezen en hij besluit dus hulp in te schakelen. Zijn broer Lars en diens vrouw Lotte komen op bezoek op de boerderij om Lisa, Astrid en Sylvie te keuren. Al snel blijken zij een duidelijke favoriet te hebben. Benieuwd of Niels hun mening zal volgen.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...