‘Boer zkt Vrouw’: Boeren Sanne en Niels gaan op 24 uurs-date

In Boer zkt Vrouw is de zoektocht volop bezig. Terwijl sommige boeren nog moeten kennismaken met hun dates, staan Niels en Sanne al een stapje verder. Zij trokken namelijk op 24 uurs-date en die zorgden voor heel wisselende emoties.

Voor Sanne is Boer zkt Vrouw al een heel emotionele reis geweest. Zij raakte, na acht jaar single te zijn, enigszins van slag bij de eerste kennismaking met de geïnteresseerde mannen. Uiteindelijk koos ze, met enige vertraging, toch drie mannen die mochten blijven op de boerderij. Hen probeert Sanne ondertussen beter te leren kennen.

Om dat kennismaken nog een stap verder te zetten, mocht Sanne een van de mannen meepakken voor een 24 uurs-date. Ze koos daarbij voor de 32-jarige Limburgse vrachtwagenchauffeur Jimmy. Hij doet er alles aan om Sanne als een prinses te behandelen, maar dat is serieus wennen voor de zeer zelfstandige boerin.

Niels en Sylvia

Ook Niels heeft ondertussen al enige tijd drie vrouwen gekozen voor de boerderijweek op zijn erf. En dus was het ook bij hem tijd om iemand te kiezen voor een 24 uurs-date. De Kempense boer maakte daarvoor een verrassende keuze.

“Van Astrid en Lisa heb ik het gevoel dat ze echt gemeend interesse hebben, en bij Sylvie heb ik dat een beetje minder. Ik heb de indruk dat het bij haar meer om te spelen is dan echt voor mij”, zegt hij, waarna Niels uiteindelijk toch besluit met Sylvie op 24 uurs-date te gaan. Zij krijgt dus de kans om Niels te overtuigen dat ze wel echt interesse heeft.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...