Opnames ‘XO, Kitty’ seizoen 2 zijn begonnen

De Netflixreeks XO Kitty, die een spin-off is van de populaire filmreeks To All The Boys, keert binnenkort terug voor een tweede seizoen. En nu heeft Netflix met enkele video’s laten weten dat de opnames voor dat tweede seizoen van start zijn gegaan.

Kort nadat het eerste seizoen van XO, Kitty verscheen, bevestigde Netflix al dat de reeks een tweede seizoen zal krijgen. De opnames daarvan zijn nu van start gegaan, waardoor het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen.

XO, Kitty

In XO, Kitty volgen we dus Kitty (Anna Cathcart), het jongere zusje van Lara Jean (Lana Condor) uit To All The Boys. Zij besluit om naar Seoul in Zuid-Korea te trekken om daar te studeren aan de school waar haar moeder jaren geleden ook les volgde. Maar het is “toevallig” ook de school waar haar langeafstandsvriendje Dae (Choi Min-young) les volgt. Wanneer Kitty Dae wil verrassen komt ze vooral zelf voor een verrassing te staan, want Dae heeft een vriendinnetje.

Uiteindelijk wordt het een jaar vol zelfontwikkeling voor Kitty, waarbij ze dichter bij haar mama komt dan ooit en ook zichzelf en haar seksualiteit beter leert kennen. Op het einde van het eerste seizoen stapte Kitty als single op het vliegtuig terug naar huis, maar Minho (Sang-heon Lee), die aanvankelijk vooral anti-Kitty was, biechtte op dat vliegtuig plots op dat hij gevoelens voor haar had. Terwijl Kitty ook zelf aan het twijfelen was over haar gevoelens voor Yuri (Gia Kim), het voormalige fake-vriendinnetje van haar ex Dae.

Het einde van het eerste seizoen van XO, Kitty zorgde dus duidelijk voor genoeg voer voor nog een tweede seizoen en dat zal er binnenkort ook komen. Want met enkele leuke video’s maakt Netflix nu bekend dat de opnames gestart zijn en die brengen ons opnieuw naar Seoul. In de video’s zien we alvast alle personages uit het eerste seizoen terug.

Bekijk hier de video’s van Netflix en Anna Cathcart:

@annacathcart_ oh hey season two @Netflix #xokitty ♬ original sound – anna cathcart

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...