‘To All The Boys’-spin-offreeks ‘XO, Kitty’ krijgt officiële trailer

Fans van To All The Boys kunnen volgende maand opnieuw hun hart ophalen, want dan verschijnt de spin-off XO, Kitty op Netflix. De reeks heeft nu een officiële trailer gekregen waarin we al te zien krijgen dat de reeks zich grotendeels zal afspelen in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul.

Binnen iets minder dan een maand verschijnt de gloednieuws reeks XO, Kitty op Netflix. Het gaat om een spin-off van de filmreeks To All The Boys, waarvan het derde en laatste deel verscheen in februari 2021. In deze reeks zullen we niet langer Lara Jean (Lana Condor) volgen, maar wel haar jongere zusje Kitty (Anna Cathcart).

XO, Kitty

In de officiële trailer voor XO, Kitty is te zien hoe Kitty geaccepteerd wordt aan de Korean Independent School of Seoul, kortweg KISS. En dat is niet geheel toevallig de school waar haar Koreaanse liefje Dae (Choi Min-young) les volgt. Ze wil hem verrassen, maar uiteindelijk heeft Dae een grotere verrassing voor haar. Hij heeft namelijk een vriendin.

Na een initiële shock en frontale botsing met een desserttoren, lijkt Kitty er toch het beste van te proberen maken. Ze gebruikte haar tijd in Seoul daarbij om zichzelf beter te leren kennen en uiteindelijk lijkt er toch ook plaats te zijn voor romance.

Bekijk hier de officiële trailer voor XO, Kitty:

Xo, Kitty verschijnt op donderdag 18 mei 2023 op Netflix. Tot dan op zoek nar iets anders om te kijken? Zoek dan wat inspiratie in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...