‘To All the Boys’-spin-off ‘Xo, Kitty’ krijgt releasedatum en eerste teaser

Binnen enkele maanden verschijnt de spin-off van de filmreeks To All the Boys, Xo, Kitty, op Netflix. Het zal deze keer niet gaan om een film, maar om een serie die zal focussen op Kitty (Anna Cathcart), het jongere zusje van Lara Jean (Lana Condor). In een eerste korte teaser komen we nu de releasedatum van de reeks te weten.

De To All the Boys-filmreeks zit er sinds februari 2021, met de release van de derde film, op. Maar enkele maanden later kwamen we te weten dat er toch nog content zal komen van de franchise. Het zal daarbij niet meer gaan over het verhaal van Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo), maar wel over de zoektocht naar de liefde van Lara Jeans jongere zusje Kitty (Anna Cathcart).

Xo, Kitty

In de eerste teaser voor de serie Xo, Kitty horen we Kitty vertellen dat ze weet hoe echte liefde eruitziet en dat ze het zag bij haar oudere zus en Peter. Datzelfde gevoel heeft ze nu ook over zichzelf en de Koreaanse Dae (Choi Min-young). Maar het is natuurlijk niet makkelijk om een relatie op te bouwen met iemand die aan de andere kant van de wereld woont. Kitty heeft ondertussen ook een doos met oude spullen van haar moeder gevonden. En daarbij heeft ze iets opvallend ontdekt. Haar moeder ging namelijk nog naar een boarding school in Zuid-Korea, de Korean Independent School of Seoul, kortweg KISS. En dat is ook de school waar Dae nu naartoe gaat.

Kitty besloot daarom om zich aan te melden voor de school en ze werd geaccepteerd. In de reeks zullen we dus waarschijnlijk Kitty te zien krijgen in Zuid-Korea en met Dae.

Xo, Kitty zal op donderdag 18 mei 2023 verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser van Xo, Kitty:

Xo, Kitty verschijnt op donderdag 18 mei 2023 op Netflix. Tot dan op zoek nar iets anders om te kijken? Zoek dan wat inspiratie in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...