‘To All The Boys’-spin-offreeks ‘XO, Kitty’ onthult volledige cast

In oktober vorig jaar bevestigde Netflix dat de To All The Boys-franchise niet zou eindigen met de derde en laatste film. De streamingdienst kondigde toen namelijk de komst van de spin-offreeks XO, Kitty aan. Die zou zich centreren rond het jongere zusje van Lara Jean (Lana Condor): Kitty. Die rol zal de Disney-ster Anna Cathcart weer op zich nemen. Nu komen we eindelijk iets meer over die aankomende serie te weten.

In de laatste film van TATBTo All The Boys: Always and Forever, zagen we hoe Kitty Covey (Cathcart) een jongen ontmoette tijdens haar reis naar Zuid-Korea. De aankomende Netflixreeks XO, Kitty zal dan ook die relatie opvolgen. Na de bevestiging van deze spin-offserie kwam er lang geen nieuws meer over het project. Maar nu onthulde de streamingdienst negen nieuwe castleden, die naast hoofdrolspeelster Anna Cathcart in de nieuwe reeks zullen schitteren, meldt Deadline.

XO, Kitty

De serie XO, Kitty volgt het leven van het jongste Covey-zusje: Kitty (Cathcart). Zij denkt dat ze alles weet over de liefde. Maar wanneer ze naar de andere kant van de wereld verhuist om bij haar langeafstandsvriendje te zijn, beseft ze al snel dat relaties een stuk ingewikkelder zijn wanneer je eigen hart op het spel staat.

Acteur Choi Min-yeong zal terug in de rol van Dae kruipen, het vriendje van Kitty. Anthony Keyvan (Love, Victor) speelt Q en Gia Kim is Yuri. Sang Heon Lee neemt de rol van Min Ho voor zijn rekening, Peter Thurnwald (Players) speelt Alex en zangeres Regan Aliyah (Club Mickey Mouse, BF for Hire) is Juliana. Daarnaast zullen we ook Yunjin Kim (Lost) als Jina, Michael K. Lee (Law & Order: SVU) als Professor Lee en Jocelyn Shelfo (The Summer I Turned Pretty) als Madison in de reeks zien.

Start opnames

Naast de aankondiging van de cast van de reeks deelde Netflix ook dat de productie van XO, Kitty officieel begonnen is in Seoul, Zuid-Korea. De schrijfster van de To All The Boys-boekenreeks Jenny Han zal de coshowrunner en producer van dienst zijn.

Of we misschien nog bekende gezichten uit de films zullen terugzien in de aankomende reeks is niet bekend. Ook over een mogelijk releasedatum is nog niets geweten.

Meer
Lees meer...