‘XO, Kitty’ krijgt een tweede seizoen op Netflix

Vorige maand verscheen het eerste seizoen van de To All The Boys-spin-off XO, Kitty op Netflix. Daarin volgen we niet langer het verhaal Lara Jean en Peter Kavinksy, maar wel dat van Lara Jeans jongere zusje Kitty. De reeks viel duidelijk in de smaak bij het grotere publiek en krijgt nu dus al zeker een vervolg.

Het eerste seizoen van XO, Kitty verscheen op 18 mei 2023 op Netflix. De reeks werd al meteen de populairste reeks van het moment en kreeg een einde dat de mogelijkheid bood om een tweede seizoen te maken. En dat tweede seizoen is nu bevestigd door Netflix.

XO, Kitty

In XO, Kitty volgen we dus Kitty (Anna Cathcart), het jongere zusje van Lara Jean (Lana Condor) uit To All The Boys. Zij besluit om naar Seoul in Zuid-Korea te trekken om daar te studeren aan de school waar haar moeder jaren geleden ook les volgde. Maar het is “toevallig” ook de school waar haar langeafstandsvriendje Dae (Choi Min-young) les volgt. Wanneer Kitty Dae wil verrassen komt ze vooral zelf voor een verrassing te staan, want Dae heeft een vriendinnetje.

Uiteindelijk wordt het een jaar vol zelfontwikkeling voor Kitty, waarbij ze dichter bij haar mama komt dan ooit en ook zichzelf en haar seksualiteit beter leert kennen. Op het einde van het eerste seizoen stapte Kitty als single op het vliegtuig terug naar huis, maar Minho (Sang Heon Lee) die aanvankelijk vooral anti-Kitty was) biechtte op dat vliegtuig plots op dat hij gevoelens voor haar had. Terwijl Kitty ook zelf aan het twijfelen was over haar gevoelens voor Yuri (Gia Kim), het voormalige fake-vriendinnetje van haar ex Dae.

Het einde van het eerste seizoen van XO, Kitty zorgde dus duidelijk voor genoeg voer voor nog een tweede seizoen en dat werd vandaag bevestigd door Netflix. Het nieuws werd bekendgemaakt in een video op sociale media waarin we de hoofdrolspelers uit de reeks te zien krijgen. We kunnen hen dus allemaal terug verwachten in het tweede seizoen.

Bekijk hier de aankondiging van het tweede seizoen van XO, Kitty:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...