‘To All The Boys’-spin-off ‘XO, Kitty’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de gloednieuwe reeks XO, Kitty. Het gaat om een spin-off van de populaire filmreeks To All The Boys, waarvan de laatste film in 2021 verscheen. De spin-off, die bestaat uit 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten, focust op Kitty (Anna Cathcart) en haar zoektocht naar de liefde.

De gloednieuws reeks XO, Kitty is vanaf vandaag te vinden op Netflix. Het gaat om een spin-off van de filmreeks To All The Boys, waarvan het derde en laatste deel verscheen in februari 2021. In deze reeks zullen we niet langer Lara Jean (Lana Condor) volgen, maar wel haar jongere zusje Kitty (Anna Cathcart). 

XO, Kitty

In de officiële trailer voor XO, Kitty kregen we al te zien hoe Kitty geaccepteerd wordt aan de Korean Independent School of Seoul, kortweg KISS. En dat is niet geheel toevallig de school waar haar Koreaanse liefje Dae (Choi Min-young), die we al te zien kregen in de laatste film van To All The Boys, les volgt. Ze wil hem verrassen, maar uiteindelijk heeft Dae een grotere verrassing voor haar. Hij heeft namelijk een vriendin. 

Na een initiële shock en frontale botsing met een desserttoren, lijkt Kitty er toch het beste van te proberen maken. Ze gebruikte haar tijd in Seoul daarbij om zichzelf beter te leren kennen en uiteindelijk lijkt er toch ook plaats te zijn voor romance. 

XO, Kitty bestaat uit 10 afleveringen van telkens ongeveer een halfuur. Dus kan je de reeks tijdens dit verlengde weekend waarschijnlijk al helemaal uitkijken.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor XO, Kitty:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...