RM (BTS) kondigt nieuw album ‘Right Place, Wrong Person’ aan

Hoewel de zeven leden van BTS op dit moment bezig zijn met hun verplichte militaire dienstplicht, worden fans nog steeds overspoeld met nieuwe content. Zo zal er volgende maand een nieuw album van RM verschijnen. Het album kreeg de naam ‘Right Place, Wrong Person’ en werd al enkele maanden geteased door de rapper en leider van BTS.

Sinds de laatste leden van BTS in december 2023 aan hun militaire dienstplicht bezig zijn, kregen de fans van de groep al een samenwerking, een single, een documentairereeks, een concertfilm en een album van de leden van de groep. En nu is er nog een album aangekondigd.

‘Right Place, Wrong Person’

We wisten al langer dat RM na ‘Indigo’ meteen werkte aan een volgend soloalbum. En nu is dat ook officieel aangekondigd. ‘Right Place, Wrong Person’ wordt het tweede officiële soloalbum van de leider van BTS, die in het verleden ook al de mixtapes ‘RM’ en ‘mono.’ uitbracht. Enkele maanden geleden opende RM een nieuw account op Instagram met de naam @rpwprpwprpwp. Dit was dus een verwijzing naar de titel van het nieuwe album.

‘Right Place, Wrong Person’ zal bestaan uit 11 nummers, die “enkele van de universele emoties die we allemaal ervaren op een bepaald punt in ons leven” omvatten. Een voorbeeld dat al meteen gegeven wordt is het gevoel van een buitenstaander te zijn die er niet bijhoort.

In de officiële aankondiging wordt het genre van het album omschreven als “alternatief, met een rijk geluid, gekoppeld aan openhartige en eerlijke teksten”.

Bekijk hier de officiële aankondiging van ‘Right Place, Wrong Person’:

‘Right Place, Wrong Person’ verschijnt op vrijdag 24 mei. Je kan het album vanaf morgen pre-orderen via de Weverse Shop.

Meer
Lees meer...