‘Special Forces’: Betekent milling het einde voor tweede rekruut?

In de tweede aflevering van Special Forces op VTM staat de gevreesde milling op het programma. De tien overgebleven rekruten moeten daarbij twee minuten boksen met een van de instructuurs. Die zware opgave dreigt mogelijk het einde te worden voor een van de rekruten.

Na een succesvol eerste seizoen, waarbij slechts drie rekruten de eindmeet haalden, begon deze week het tweede seizoen van Special Forces. Daar stonden met Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt elf nieuwe rekruten aan de start van de loodzware opgave.

Milling

Voor Nora Gharib eindigde het avontuur al vrijwillig in de eerste aflevering. Daardoor trokken de tien overgebleven rekruten naar de tweede aflevering die begint met de gevreesde ‘milling’. Twee minuten lang moeten ze boksen tegen een instructuur. De bedoeling is dat ze daarbij agressie tonen.

Dat laatste blijkt alvast moeilijk voor Rekruut 6, actrice Lynn Van den Broeck. “Ik loop weg van situaties waarvan ik het gevoel heb dat ik ze niet onder controle heb. Vroeger werd één van mijn maten bedreigd omdat hij homo was. Ik ben toen gaan lopen omdat ik geen uitweg zag. Ik heb er nog altijd spijt van. Ik was nooit de ‘step up griet'”, legt ze uit.

Valt er iemand af?

De milling is voor voormalig Belgisch én Europees bokskampioen Ismaïl Abdoul thuiskomen. Hij krijgt dan ook de kans om zich te bewijzen na een moeilijk begin in Special Forces, al speelt de vermoeidheid hem wel parten.

Op het einde van de tweede dag maken de instructuurs een nieuwe evaluatie en die dreigt slecht uit te vallen voor een van de rekruten. De milling was goed in het algemeen, behalve voor één iemand”, klinkt het.

Special Forces is elke maandag te zien op VTM en staat ook op Streamz.

Meer
Lees meer...