‘Dead Boy Detectives’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe reeks Dead Boy Detectives. Daarin bundelen twee geesten van overleden tieners hun krachten om mysteries op te lossen. De reeks maakt deel uit van het universum van The Sandman.

Netflix is vandaag een veelbelovende reeks rijker. In Dead Boy Detectives zullen we een bijzonder duo detectives aan het werk zien. Het gaat namelijk om twee jongens die overleden zijn, maar hun geesten bundelen hun krachten om het antwoord te zoeken op onopgeloste zaken. Al moeten ze ook zichzelf proberen te beschermen.

Dead Boy Detectives

In Dead Boy Detectives volgen we Edwin Payne (George Rexstrew) en Charles Rowland (Jayden Revri). Zij werden decennia uit elkaar geboren, maar overleden op ongeveer dezelfde leeftijd. Daardoor zijn hun geesten allebei tieners en werden ze beste vrienden. Samen richtten ze Dead Boy Detectives agency op, een detectivebureau dat gespecialiseerd is in alles omtrent geesten en demonen. Daarbij krijgen ze de hulp van Crystal (Kassius Nelson) en haar vriend Niko (Yuyu Kitamura). Maar ondertussen moeten ze zelf ook uitkijken voor kwaadaardige heksen, de hel en de dood.

De reeks is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Neil Gaiman. Steve Yockey en Beth Schwartz zijn de showrunners van dienst. Yockey was in het verleden al verantwoordelijk voor afleveringen van Awkward en Supernatural. Schwartz werkte aan Arrow en Sweet Tooth. De afleveringen van Dead Boy Detectives zullen verschillende regisseurs hebben. Daarbij zijn Lee Toland Krieger (Riverdale, You, Chilling Adventures of Sabrina, Shadow and Bone) en Pete Chatmon (Atypical, Grey’s Anatomy, Black-ish, You) al bevestigd voor respectievelijk de eerste en laatste aflevering.

Naast George Rexstrew (Findhorn Case 31.08.18), Jayden Revri (Fate: The Winx Saga), Kassius Nelson (A Series of Unfortunate Events) en Yuyu Kitamura (Expats) zullen ook Michael Beach (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story), Jenn Lyon (Claws), Briana Cuoco (The Flight Attendant), Lukas Gage (You), David Iacono (The Summer I Turned Pretty), Joshua Colley (Love, Victor), Lindsey Gort (Lucifer), Max Jenkins (Death to Me) en Ruth Connell (Supernatural) te zien zijn in Dead Boy Detectives. Kirby Howell-Baptiste zal haar rol als de dood in The Sandman opnieuw opnemen in Dead Boy Detectives.

Bekijk hier de officiële trailer voor Dead Boy Detectives:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...