‘XO, Kitty’ stelt drie nieuwe personages voor

De opnames voor het tweede seizoen van XO, Kitty zijn officieel van start gegaan. Met enkele video’s kondigde Netflix en enkele acteurs uit de reeks aan dat ze er weer aan begonnen zijn. En er is meer nieuws want het tweede seizoen van XO, Kitty krijgt drie gloednieuwe personages.

XO, Kitty, de spin-offreeks van To All The Boys, komt binnenkort terug voor een tweede seizoen. Daarin zullen we kunnen zien hoe het nog gaat met Kitty, nadat ze een einde maakte aan haar relatie met Dae en Minho zijn gevoelens voor haar uitte. En daarbij komen er mogelijk nog meer kapers op de kust.

XO, Kitty

In XO, Kitty volgen we dus Kitty (Anna Cathcart), het jongere zusje van Lara Jean (Lana Condor) uit To All The Boys. Zij besluit om naar Seoul in Zuid-Korea te trekken om daar te studeren aan de school waar haar moeder jaren geleden ook les volgde. Maar het is “toevallig” ook de school waar haar langeafstandsvriendje Dae (Choi Min-young) les volgt. Wanneer Kitty Dae wil verrassen komt ze vooral zelf voor een verrassing te staan, want Dae heeft een vriendinnetje.

Uiteindelijk wordt het een jaar vol zelfontwikkeling voor Kitty, waarbij ze dichter bij haar mama komt dan ooit en ook zichzelf en haar seksualiteit beter leert kennen. Op het einde van het eerste seizoen stapte Kitty als single op het vliegtuig terug naar huis, maar Min-ho (Sang-heon Lee), die aanvankelijk vooral anti-Kitty was, biechtte op dat vliegtuig plots op dat hij gevoelens voor haar had. Terwijl Kitty ook zelf aan het twijfelen was over haar gevoelens voor Yuri (Gia Kim), het voormalige fake-vriendinnetje van haar ex Dae.

Het einde van het eerste seizoen van XO, Kitty zorgde dus duidelijk voor genoeg voer voor nog een tweede seizoen en dat zal er binnenkort ook komen. Want met enkele leuke video’s maakt Netflix bekend dat de opnames gestart zijn en die brengen ons opnieuw naar Seoul. In de video’s zien we alvast alle personages uit het eerste seizoen terug, maar we zien ook al enkele nieuwe gezichten opduiken.

Nieuwe personages

Netflix heeft samen met de start van de opnames namelijk ook drie nieuwe personages aangekondigd. Het gaat om Audrey Hyunh (ANZBBGRL, Wyrm), Sasha Bhasin (Brave the Dark) en Joshua Lee (Gangnam Project). Daarbij zal Audrey Hyunh in de huid kruipen van Stella. Sasha Bhasin zal de rol van Praveena spelen en Joshua Lee wordt het nieuwe personage Jin. Wat hun link met Kitty en de rest van de cast zal zijn, is voorlopig nog niet geweten.

Netflix bevestigde ook al meteen dat we Choi Min-young (Dae), Gia Kim (Yuri), Sang-heon Lee (Min-ho), Anthony Keyvan (Q), Peter Thurnwald (Alex) en Regan Aliyah (Juliana) terug zullen zien in hun rollen uit het eerste seizoen.

Er is nog geen releasedatum bekend voor het tweede seizoen van XO, Kitty.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het eerste seizoen van de reeks:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...