‘Mayor of Kingstown’: Derde seizoen, met Jeremy Renner, krijgt officiële trailer

Het aankomende derde seizoen van Mayor of Kingstown heeft een officiële trailer gekregen. Die reeks betekent de terugkeer van Jeremy Renner als acteur, bijna anderhalf jaar na het zware ongeval dat hem bijna zijn leven kostte.

De hoofdrol in Mayor of Kingstown was de eerste rol van Jeremy Renner nadat hij na tien jaar afscheid had genomen van het superheldenkostuum van Hawkeye. De reeks kreeg gemengde reacties van de recensenten, maar viel meteen enorm in de smaak bij het publiek. Het eerste seizoen, uit 2021, was zelfs de best bekeken reeks ooit op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+.

Jeremy Renner

Het was dan ook logisch dat er begin 2023 een tweede seizoen kwam, waarna er meteen plannen waren voor een derde seizoen. Dat liet uiteindelijk wel iets langer op zich wachten dan gehoopt. Reden daarvoor is het zware ongeval van Jeremy Renner.

Die kwam op 1 januari 2023 onder een zogenaamde snowcat van zo’n 6.500 kilogram terecht in de buurt van zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. Renner verkeerde even in kritieke toestand, brak meer dan 30 botten en stond voor een lange revalidatie.

Opnames

In september 2023 kwam dan het verlossende nieuws dat Jeremy Renner opnieuw op de set stond voor de opnames voor het derde seizoen van Mayor of Kingstown. In die reeks speelt Renner de hoofdrol als Mike McLusky. Die krijgt als burgemeester de taak om af te rekenen met de Russische maffia en een oorlog binnen en buiten de muren van de gevangenis.

Bekijk hier de trailer van Mayor of Kingstown:

Meer
Lees meer...