Jeremy Renner maakt na zwaar ongeluk en lange revalidatie comeback in ‘Mayor of Kingstown’ seizoen 3

Meer dan negen maanden na zijn zware ongeluk is Jeremy Renner klaar voor zijn comeback op televisie. Paramount Global maakte namelijk zojuist bekend dat de serie Mayor of Kingstown een derde seizoen krijgt. In die reeks speelt renner de hoofdrol als Mike McLusky.

Jeremy Renner kwam op 1 januari onder een zogenaamde snowcat van zo’n 6.500 kilogram terecht in de buurt van zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

Ondertussen deelden zowel Renner als zijn familie verschillende updates en lijkt het goed te gaan. Afgelopen weekend maakte de acteur bekend dat hij bij dat ongeval meer dan 30 botten had gebroken. Zijn revalidatie zou nog maanden tot zelfs jaren kunnen duren. Jeremy Renner sprak later zelf uitgebreid over die gebeurtenissen.

Mike McLusky

De acteur gaf toen ook een update over zijn revalidatie. Hij klonk toen realistisch, maar ook optimistisch. Dat optimisme lijkt nu terecht, want de acteercarrière van Jeremy Renner staat op het punt om opnieuw in gang te schieten. Binnenkort keert hij namelijk terug in de rol van Mike McLusky in Mayor of Kingstown. Die reeks zou maanden geleden intern al verlengd zijn voor een derde seizoen, maar dat nieuws is nu pas officieel gemaakt door Paramount.

Mayor of Kingstown gaat over een familie die de vrede probeert te bewaren in een gevaarlijke stad vol straatbendes, gevangenen, bewakers en agenten. De reeks is van de hand van Paramount, maar is bij ons te zien op Prime Video.

Meer
Lees meer...