Jeremy Renner brak meer dan 30 botten bij sneeuwongeluk op nieuwjaarsdag

Acteur Jeremy Renner is opnieuw aan de beterhand na zijn ongeval in de sneeuw op 1 januari. De Amerikaan raakte zwaargewond tijdens het sneeuwruimen. Hij verkeerde even in levensgevaar en lag na zijn operatie ook even in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ondertussen geeft hij vaak zelf updates en uit de laatste blijkt dat hij meer dan 30 gebroken botten had na het ongeval.

Begin deze maand werden filmfans opgeschrikt door nieuws uit de Verenigde Staten. In de staat Nevada raakte acteur Jeremy Renner (51), vooral bekend als Hawkeye, namelijk zwaargewond na een ongeval met een sneeuwruimer. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

Ondertussen deelden zowel Renner als zijn familie verschillende updates en lijkt het goed te gaan. Hoe heftig de verwondingen en blessures waren, daar werd de laatste weken over gezwegen. Maar uit een nieuwe update van de acteur zelf, blijkt dat het toch zeer ernstig was en is.

Ongeval

De 51-jarige acteur Jeremy Renner, die vooral bekend is door zijn rollen in het MCU en de Mission Impossible-franchise, lag vorige week enkele dagen in “kritieke maar stabiele” toestand in het ziekenhuis. Hij raakte zwaargewond nadat hij onder een snowcat terechtkwam.

Vooral zijn been en borstkas kregen het hard te verduren en hij verloor veel bloed. Aangezien de ranch in een nogal afgelegen gebied ligt, en de sneeuw nog steeds alles moeilijker maakte, moesten de hulpdiensten per helikopter naar de ranch geraken. Uiteindelijk diende een buurman die dokter is de eerste hulp toe. Later werd Renner geopereerd, waarna hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

Gebroken beenderen

Enkele dagen na dat verontrustende nieuws kwam er een eerste update uit het ziekenhuis. Via Instagram deelde Renner zelf een korte update en een foto. Daarna volgde ook nog een video met zijn familie. Ondertussen volgden er ook nog andere updates en revalideert de acteur thuis.

Vanuit zijn huis post ook Renner zelf af en toe iets. Het laatste dateert van dit weekend. Op zaterdag postte hij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed met een kinesist. “Ochtendgymnastiek, mijn goede voornemens zijn, vooral dit jaar, nogal veranderd”, schrijft hij.

Daarnaast bedankt hij zijn fans voor de liefde die hij en zijn familie hebben gekregen. “Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes en de lieve woorden voor mijn familie. Deze 30 gebroken botten zullen zichzelf repareren en sterker worden. Net zoals de band met mijn familie en vrienden. Ik hou van jullie.”

Bekijk de post hier:

Meer
Lees meer...