‘Hawkeye’-acteur Jeremy Renner geopereerd na ongeval, toestand blijft kritiek

Er is meer nieuws bekend rond het ongeval van acteur Jeremy Renner op nieuwjaarsdag. De Hawkeye-acteur raakte zwaargewond tijdens het sneeuwruimen op zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. Hij verkeerde gisteren in kritieke toestand, maar was stabiel. Ondertussen is hij geopereerd. Al is nog niet al het gevaar geweken.

Gisteren raakte bekend dat acteur Jeremy Renner zwaargewond was geraakt bij een ongeval met een snowcat. Ondertussen is er meer informatie vrijgegeven over de omstandigheden waarin hij nu verkeert. De acteur zou ondertussen geopereerd zijn en op intensieve zorgen liggen. Dat meldt TMZ.

Ongeval

Een van de vijf originele Avengers, ligt in “kritieke maar stabiele” toestand in het ziekenhuis. Acteur Jeremy Renner, die vooral bekend is door zijn rol als Hawkeye in het Marvel Cinematic Universe (MCU), raakte zwaargewond tijdens het ruimen van sneeuw op zijn ranch in de Amerikaanse staat Nevada. Dat meldde zijn management gisteren via aan statement.

De 51-jarige acteur Jeremy Renner begon zijn carrière in 1995 in de film Senior Trip. Daarna was hij onder andere nog te zien in verschillende andere tv- en filmprojecten. Voor zijn rollen in The Town en The Hurt Locker was hij zelfs genomineerd voor een Oscar. Maar toch is Renner bij het publiek vooral bekend door zijn rol als Clint Barton/Hawkeye in het MCU en door zijn rol in de Mission Impossible-franchise.

Meer informatie

Eén dag later volgde er meer informatie. De acteur zou namelijk onder een snowcat terechtgekomen zijn tijdens het sneeuwruimen. Vooral zijn been en borstkas kregen het hard te verduren en hij verloor veel bloed. Aangezien de ranch in een nogal afgelegen gebied ligt, en de sneeuw nog steeds alles moeilijker maakte, moesten de hulpdiensten per helikopter naar de ranch geraken. Uiteindelijk diende een buurman die dokter is de eerste hulp toe.

Ondertussen ligt Renner op intensieve zorgen na een operatie. Daar verkeert hij nog steeds in kritieke toestand, al lijkt alles wel stabiel. Of de acteur iets zal overhouden aan het zware ongeval, zal moeten blijken.

Meer
Lees meer...