‘Hawkeye’-acteur Jeremy Renner (51) in kritieke toestand na sneeuwongeluk

De fans van Marvel worden deze ochtend opgeschrikt door het nieuws dat acteur Jeremy Renner in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. De 51-jarige acteur is namelijk zwaargewond geraakt tijdens het sneeuwruimen. Dat meldt zijn management in een statement. Ondertussen zou de acteur wel terug stabiel zijn.

Een van de vijf originele Avengers, ligt in “kritieke maar stabiele” toestand in het ziekenhuis. Acteur Jeremy Renner, die vooral bekend is door zijn rol als Hawkeye in het Marvel Cinematic Universe (MCU), heeft zich zwaar bezeerd tijdens het ruimen van sneeuw. Waar dat ongeval precies gebeurde, is niet bekend.

Jeremy Renner

De 51-jarige acteur Jeremy Renner begon zijn carrière in 1995 in de film Senior Trip. Daarna was hij onder andere nog te zien in verschillende andere tv- en filmprojecten. Voor zijn rollen in The Town en The Hurt Locker was hij zelfs genomineerd voor een Oscar. Maar toch is Renner bij het publiek vooral bekend door zijn rol als Clint Barton/Hawkeye in het MCU.

Daar verscheen hij voor het eerst in de film Avengers in 2012. Daarna was hij ook in alle andere Avengers-films te zien en kreeg hij eind 2021 zijn eigen serie Hawkeye op Disney+. Ook in komende projecten zou hij de rol waarschijnlijk nog hernemen.

Ongeval

Toch werden de fans van Marvel opgeschrikt. De acteur zou op zondag 1 januari zware verwondingen hebben opgelopen tijdens het sneeuwruimen. Waar dat ongeval gebeurde, is niet bekend. Maar ondertussen zou de acteur stabiel zijn. Dat laat zijn management weten aan Variety.

“We kunnen bevestigen dat Jeremy in kritieke maar stabiele toestand is nadat hij verschillende verwondingen heeft opgelopen door een ongeval tijdens het sneeuwruimen. Zijn familie is bij hem en hij krijgt de beste verzorging.”

Meer
Lees meer...